“Leefstijl, balans en werkplezier staan bij Urenco centraal. Stilstaan bij je mentale en fysieke gezondheid is belangrijker dan ooit. “

Vanuit deze gedachte kwam Urenco in contact met Connecci. Team KernGezond van Urenco en Connecci zijn samen aan de slag gegaan met het ontwikkelen van een breed programma voor medewerkers rondom beweging & ontspanning.

Urenco

Dit programma vertaalden we in een vitale menukaart met daarin verschillende activiteiten onder begeleiding van gespecialiseerde lijf-& breincoaches.

Julia Beunk, Communication Officer bij Urenco en lid team Kerngezond: ‘Onze vitaliteitsmaand was een groot succes. Veel medewerkers namen deel aan de verschillende interactieve webinars en de Ommetje Challenge. Cindy heeft goede ideeën, ontzorgt en ondersteunt het gehele traject. Een erg prettige samenwerking waardoor we in deze tijd alsnog een mooi programma konden aanbieden aan onze medewerkers.’

Eind april sloten we samen de Vitaliteitsmaand af en keken we terug op veel deelname en mooie resultaten voor de medewerkers. En niet onbelangrijk, we behaalden meer dan 20.000 punten tijdens de Ommetje Challenge en deden zo een mooie donatie aan de Hersenstichting!