“Help ons met een vitaliteitsprogramma voor onze medewerkers in Corona-tijd’

Dat was de vraag die Saxion | Academy Creatieve Technologie mij eind vorig jaar stelde.

Saxion Academie Creatieve Technologie

Deze vraag heeft geleid tot een mooi en divers programma waarbij een fit lijf & brein centraal stond. Zowel voor het individu als voor groepen. Daarbij stond ‘De kracht van..’ centraal. Van inspirerende webinars over de kracht van ademhaling, voeding, slaap en ontspanning tot persoonlijke coaching.

Hester Hemssems (Manager Academie Creatieve Technologie): “Het vitaliteitsprogramma dat Cindy met ons heeft opgezet sluit super bij ons en de behoefte van onze collega’s aan. We zijn met elkaar bewust bezig met een gezonde levensstijl en we komen daarbij op een heel andere manier met onszelf en elkaar in ‘contact’. Cindy heeft ons ontzorgd in het inhoudelijk opzetten en het praktisch uitvoeren van het vitaliteitsprogramma. Helemaal corona-proof en een echt cadeautje voor onze collega’s!”

Het programma beweegt continu mee met de maatregelen van het moment. Dat betekent dat we inmiddels ook in kleine groepen zijn gaan bewegen. De komende maanden breidt dit zich steeds verder uit en de aanmeldingen laten zien dat we hier echt allemaal weer aan toe zijn!