“Werkgeluk en Vitaliteit belangrijke onderdelen zijn binnen de bedrijfscultuur”

DIFFERIT doet het werk op een unieke manier en ze maken graag het verschil. Ook als het gaat om de zorg voor hun medewerkers.

DIFFERIT

In 2021 is DIFFERIT officieel ‘gekroond’ als Great Place To Work. Daar zijn ze natuurlijk enorm trots op. De medewerkers prijzen deze werkgever onder andere voor het feit dat Werkgeluk en Vitaliteit belangrijke onderdelen zijn binnen de bedrijfscultuur. Daar wordt bewust in geïnvesteerd vanuit de overtuiging dat fitte en gezonde medewerkers meer doorzettingsvermogen hebben en beter kunnen omgaan met tegenslagen.

Kelly Walraven, manager kwaliteit bij DIFFERIT: ‘Bij het invullen én uitvoeren van onze vitaliteitsagenda krijgen we fijne ondersteuning van Connecci! Samen met Cindy hebben we een mooi programma samengesteld waarin onderlinge verbinding, fysieke én mentale gezondheid centraal staan. We sporten samen, mogen maandelijks ontspannen tijdens een stoelmassage en organiseren samen leuke, sportieve activiteiten. Cindy als vitaliteitscoach is inmiddels onlosmakelijk met ons verbonden. Haar warme benadering én aanstekelijk enthousiasme maken dat Cindy enorm gewaardeerd wordt door alle DIFFERIT-collega’s!’

Inmiddels hebben we wat meer ruimte om buiten fysiek samen te zijn en met veel plezier de bootcamps weer op te pakken. Dit zorgt voor veel blije gezichten, onderlinge aanmoediging en een echt teamgevoel. Voor de zomerperiode sluiten we de eerste vitale maanden van 2021 af met een mountainbike clinic. Samen kijken we hier ontzettend naar uit! “Keep up the good work DIFFERIT”.