“Denk je met ons mee om de collega’s een vitaal cadeautje te geven?”

Een leuke vraag van Craft Sportwear Benelux waar ik meteen een passend antwoord op had: stoelmassage.

Craft

Stoelmassage is een korte, ontspannende en activerende drukpuntmassage ter preventie en behandeling van klachten. Op een comfortabele massagestoel worden de rug, schouders, armen, hoofd en nek behandeld. Het vermindert spanning, draagt bij aan ontspanning, zorgt voor een betere doorbloeding en activering van de spieren. Een cadeautje voor lijf & brein!

Yvonne Roersma van Craft: ‘Inspirerend, optimistisch, spontaan, neutraal, sportief & energiek. Een paar steekwoorden die de naam Connecci en Cindy bij me oproepen. Met haar handen, luisterend oor en mooie adviezen, brengt ze meteen een fijne energie binnen. Ze zorgde bij ons op kantoor in een handomdraai een ruimte om tot een plek van pure ontspanning. Wat een cadeau voor ons en wat een fijne klik tussen Cindy en ons team!’

Na een stoelmassage voel je ontspannen en verfrist met hernieuwde energie en minder kans op rsi- of pijnklachten. Het verbetert je motivatie en vermindert stress op de werkplek. Een regelmatige massage ter preventie en behandeling van klachten. Vitaal werkt! Doe je mee?