Ontzorgen | Adviseren | Verbinden

Projectmanager Vitaliteit

Als projectmanager vitaliteit help ik bedrijven en organisaties met het in kaart brengen en invullen van de behoeftes op het gebied van een vitaal en gezond lijf & brein. De input van de individu of een team staat daarbij altijd centraal.

Medewerkers vormen het belangrijkste kapitaal van een organisatie. Investeren in vitaliteit levert meer betrokkenheid en motivatie en een lager ziekteverzuim op. Dit zorgt voor hogere productiviteit en een beter resultaat. Win-win dus voor mens & organisatie!

Lees meer

voorbeeld

menukaart

Lees minder

Zo werkt het!

Met de input vanuit de organisatie en de medewerkers (eventueel aangevuld met een Health Check) stel ik een passende en dus op maat gemaakte vitale menukaart samen. Aan de hand van de vitale menukaart wordt een vitaliteitskalender opgesteld. Deze kalender bevat een aantal thema’s die richting geven aan kleine en grote resultaten op de korte en langere termijn. Doel is om de individuele medewerker handvatten te geven, teams te verbinden en zo organisaties duurzaam te versterken.

 

Ik werk met mijn eigen ‘providerboog’ van gespecialiseerde lijf- en breincoaches. Zij geven vanuit hun eigen discipline invulling aan de verschillende thema’s en activiteiten. Als projectmanager ontzorg ik de organisatie, zorg voor de onderlinge verbinding van in te zetten activiteiten en geef sturing aan het gehele proces. Zo werken we samen aan vitale mensen en sterke organisaties.  

 

Onderzoeken | Meten | Adviseren

Health Check

De Health Check geeft een waardevol en volledig beeld van de mentale en fysieke belastbaarheid van de werknemer. Door verschillende testen af te nemen, komen klachten, krachten en verbeterpunten in beeld. Samen met de resultaten van een gevalideerde vragenlijst over leefstijl en mentale belastbaarheid wordt een totaal beeld gevormd. Deze  resultaten worden individueel besproken waarna de medewerker op maat advies, handvatten en een eventueel vervolgtraject aangeboden krijgt met als doel een positieve bijdrage te leveren aan de gezondheid van lijf en brein.

Lees meer

Lees minder

Organisatie

Naast de individuele adviezen ontvangt de organisatie een bedrijfsrappportage. Deze rapportage geeft een goed beeld van de vitaliteit binnen de organisatie. Deze resultaten kunnen vervolgens de basis vormen voor een verder op maat traject met vitale menukaart en kalender.

Medewerkers

Erg belangrijk is de input van de medewerkers om te weten hoe ze zich voelen en te horen waar hun behoeften liggen. Vitaliteit kan alleen maar slagen als organisatie en medewerkers er achter staan.

Health check & Connecci

Aan van de hand van de bedrijfsrapportage, de input van de medewerkers en de individuele adviezen maakt Connecci een op maat gemaakte menukaart voor lijf & brein.

Individu| Groepen| Events

Beweegcoach

Individu

Als beweegcoach ga ik samen op zoek naar de beweegvorm en intensiteit die past bij de individu en zijn of haar vraagstuk, problematiek of doelstelling. Doel is om met haalbare stappen duurzaam resultaat te realiseren. Daar gaat het om!

Lees meer

Groepen

Naast het coachen van het individu coach ik ook groepen. Doelstelling is naast een vitaal en gezond lijf & brein, ook zorgen voor onderlinge teamspirit en fysieke uitdagingen. Sporten met collega’s heeft namelijk een positief effect op de productiviteit en saamhorigheid!

Lees minder

Events

De afgelopen jaren heb ik met verschillende organisaties toegewerkt naar deelname aan (sport)events. Ben jij sponsor van een sportevent, of wil je met verschillende collega’s toewerken naar een vitaal en fun event? Ik zorg voor inschrijving, deelname, kleding, een trainingsprogramma vol leuke en uitdagende activiteiten en begeleid de groep richting en tijdens het event. Het samen over de finish gaan, levert zoveel op voor de verbinding in teams, het samenwerken en de betrokkenheid bij elkaar en de organisatie.

Ontspannend | Preventief | Activerend

Stoelmassage

Als werkgever doe je er alles aan om medewerkers thuis en/of op kantoor een goede en gezonde werkplek te bieden. Juist nu flexibiliteit nodig is, zie ik dat nek- rug- en schouderklachten toenemen. Stoelmassage worden steeds vaker ingezet als middel tegen stress en andere werk gerelateerde klachten. Je komt tijdens een stoelmassage helemaal tot rust, het werkt preventief en ontspannend waardoor de productiviteit en energie toeneemt.

Een cadeau dat niemand zal afslaan!

Lees meer

Lees minder

Zo werk het!

Stoelmassage is een korte, ontspannende en activerende drukpunt massage. Op een comfortabele massagestoel worden rug, nek en schouders gemasseerd. Stoelmassage zorgt voor stressvermindering, ontspanning van spieren, herstel en balans, betere doorbloeding en meer bewustwording van je lichaam!

Referenties

 • WBO WONEN

  Christa Kaspers, management assistent bij WBO Wonen: “Cindy heeft ons goed geholpen met het opzetten en organiseren van een vitaliteitsprogramma. Dankzij haar enthousiasme en betrokkenheid is het ons samen gelukt een mooi programma neer te zetten dat werd gewaardeerd door onze collega's.”

  Christa Kaspers

 • CRAFT

  Yvonne Roersma van Craft: “Inspirerend, optimistisch, spontaan, neutraal, sportief & energiek. Een paar steekwoorden die de naam Connecci en Cindy bij me oproepen. Met haar handen, luisterend oor en mooie adviezen, brengt ze meteen een fijne energie binnen. Ze zorgde bij ons op kantoor in een handomdraai een ruimte om tot een plek van pure ontspanning. Wat een cadeau voor ons en wat een fijne klik tussen Cindy en ons team!

  Yvonne Roersma

 • URENCO

  Julia Beunk, Communication Officer bij Urenco en lid team Kerngezond: “Onze vitaliteitsmaand was een groot succes. Veel medewerkers namen deel aan de verschillende interactieve webinars en de Ommetje Challenge. Cindy heeft goede ideeën, ontzorgt en ondersteunt het gehele traject. Een erg prettige samenwerking waardoor we in deze tijd alsnog een mooi programma konden aanbieden aan onze medewerkers.”

  Julia Beunk

 • SAXION ACADEMIE CREATIVE TECHNOLOGIE

  Hester Hemssems (Manager Academie Creatieve Technologie): “Het vitaliteitsprogramma dat Cindy met ons heeft opgezet sluit super bij ons en de behoefte van onze collega’s aan. We zijn met elkaar bewust bezig met een gezonde levensstijl en we komen daarbij op een heel andere manier met onszelf en elkaar in ‘contact’. Cindy heeft ons ontzorgd in het inhoudelijk opzetten en het praktisch uitvoeren van het vitaliteitsprogramma. Helemaal corona-proof en een echt cadeautje voor onze collega’s!”

  Hester Hemssems

 • DifferIT

  Als sponsor van de Singelloop Enschede heeft Cindy meegedacht en onze sponsoring omgezet naar activatie. Waarbij Cindy alles begeleid en faciliteert waardoor DifferIT en de Singelloop een mooie succesvolle samenwerkingspartner zijn geworden.

  Tarik El Hamdaoui

 • Keuter Makelaars

  Een stoelmassage  van Cindy is heel vertrouwd.  Het is kundig, prettig en je komt geheel tot rust en je wordt opgeladen met positieve energie. Kortom een leuk, maar vooral ontspannen ervaring.

  Lisette van der Woning

 • FC Twente

  Deze tijd vraagt veel aanpassingen rondom de werkplek. Als ik last heb van mijn rug en schouders weet Cindy die altijd weer los te masseren zodat ik weer normaal achter mijn laptop aan het werk kan”

  Angelique Mellink

 • Schaafstra beveilingstechniek

  Door middel van een PMO Preventie Medisch Onderzoek via mijn werkgever Schaafstra Techniek in Almelo, ben ik in contact gekomen met Cindy Achterberg.

  Gedurende het eerste persoonlijke gesprek stelde ze me onder andere gerust en gaf me “vertrouwen”. Ze luisterde en verwees mij door naar de juiste personen. Ik heb er, en nog steeds, heel veel profijt van.

  Hans Wijlens

 • PNO Consultants

  De afgelopen maand is PNO Team Oost onder handen genomen tijdens een intensieve  bootcamp onder leiding van Connecci vitaal werkt! Met inachtneming van alle regels is het goed gelukt om als team veilig bijeen te komen en elkaar fysiek uit te dagen.

  Kelly Walraven

 • Bestuurder zorg en welzijn

  In de afgelopen jaren heb ik Cindy leren kennen als een zeer deskundige, enthousiaste, toegankelijke professional en de opdracht met veel passie en bevlogenheid uitvoert. Zij is creatief in haar aanpak, weet omstandigheden van zowel de organisatie als ook de professionals goed te analyseren en in te schatten. Met maatwerk en oprechte aandacht voor de professional gaat zij aan de slag en daarbinnen kan zij ook diplomatiek en accuraat handelen.

  Mohamed El Hamdaoui

Samen| Energie| Positief

Dit is Connecci

Vitaliteit, bewegen, motiveren en verbinden

Vier kernwoorden die de rode draad vormen in mijn (werkende) leven en die ook juist in deze combinatie mijn kracht en onderscheidend vermogen zijn. Na jaren commerciële functies binnen sport gerelateerde bedrijven te hebben vervult, stelde ik mezelf de vraag “waar word ik nou echt blij van, waar zit mijn kracht?”. 

Lees meer

Krachten samenbrengen

Dit bracht me terug in de tijd toen ik vanuit mijn sportopleiding, mensen en groepen begeleidde. De tijd waarin mijn bijdrage er elke keer voor zorgde dat mensen blij en gemotiveerd naar huis gingen. Dat gevoel en die meerwaarde, daar wilde ik naar terug!

Lees minder

Energie en voldoening

Waarom geeft het coachen, begeleiden en het neerzetten van de juiste interventies mij energie en voldoening? In mijn werk als Projectmanager Vitaliteit en Beweegcoach zie ik elke dag dat doelen en uitdagingen haalbaar zijn. Mijn drijfveer is om door te luisteren, de juiste vragen te stellen, te signaleren en te verbinden, mensen zelf de verandering te laten maken. Daar begeleid, coach en motiveer ik bij. Dat ben ik, dat is Connecci!

Positief en ondernemend

Mijn bijdrage aan jou of jouw team? Ik ben positief, ondernemend en zie altijd kansen. Ik krijg mensen in beweging, ben open en zeer betrokken. Benieuwd? Ik maak graag kennis!